Direktförsäljning
80 % har blivit sålda genom direkt affär. Våra förmånliga och efterfrågade bilar har bra åtgång även om vissa köpare gärna skulle ge sin gamla bil i byte. Vi kan dock överväga byte från fall till fall, skicka gärna förfrågan per e-mail.

Låga kostnader
Se på våra hemsidor. De är enkla och fungerande egenhändigt gjorda, inte såna som kostat tusentals euro.

Vi har inte
- dyrt glashus
- överbetalda försäljare
- sekreterare
- medhjälpare.

Faktiskt så har vi inte ens någon försäljare som väntar 8 timmer per dag i onödan, utan försäljaren är anlitad på timbasis bara vid behov. Många kunder vill ju komma kvällstid och helger.

Våra kostnader i förhållande till omsättningen är bara en bråkdel av t.ex. märkesfirmans kostnader.

När du köper från någon annan affär betalar du kanske 1000 euro extra för försäljaren (lön+provision+arbetsgivarens sociala kostnader 50% av lönen och provisionen), också åt medhjälpare och sekreterare, 1000 euro för marknadsföring och övriga kostnader och dessutom vinst åt ägarna (normalt 5% av omsättningen utöver tidigare nämnda kostnader). Säkert lönar det sig redan på basen av detta att överväga försäljning av bilen själv. Om du ger den i byte måste bilaffären förtjäna på båda bilarna - både din gamla och din nya bil. För jämförbarhetens skull har vi inte inkluderat reparationskostnader före försäljning - de kommer ju kunden tillgodo och är inga "onödiga kostnader" som de övriga kostnaderna vi nämnde.

Iordningställande av bilar i försäljningsskick
Vid behov kan vi erbjuda olika tjänster för att fixa bilen i försäljningsskick, bl.a. inredningstvätt, bortpolering av skråmor och borttagning av bucklor där lacken inte spruckit.

Ta kontakt
Tel: 050-3432 481. E-mail: kim@kimsu.fi