Suoramyynti
Suurin osa autoista on myyty suoralla kaupalla. Edullisten hintojemme vuoksi autoillamme on kova kysyntä vaikka osa ostajista haluaisi antaa vanhan auton vaihdossa. Vaihtoa harkitsemme kyllä tapauskohtaisesti, tarjoa sähköpostiin.

Alhaiset kulut
Katso vaikka kotisivujamme. Emme ole maksaneet tuhansia euroja hienoista kotisivuista vaan ne ovat yksinkertaiset ja itse tehdyt.

Meillä ei ole
- lasipalatsia
- ylipalkittuja myyjiä
- sihteeriä
- avustajia.

Itse asiassa meillä ei ole myyjää odottamassa asiakkaita turhaan 8 tuntia päivässä, vaan myyjä on tuntipalkalla vain tarvittaessa. Moni asiakas tulee iltaisin ja viikonloppuisin.

Kulumme liikevaihtoon suhteutettuna ovat vain murto-osan merkkiliikkeen kuluista.

Kun ostat muualta saatat maksaa jokaisesta autosta jopa yli 1000 euroa ylimääräistä pelkästään seuraavista eristä:
- lasipalatsin ylläpito (vuokra 2000 m2 = 20000 euroa/kk = xxxx euroa/auto)
- myyjän palkka (+provikka+työnantajan sosiaalikustannukset 50 %) 1000 euroa
- myös avustajille (+provikka+työnantajan sosiaalikustannukset 50 %)
- sihteerille (+provikka+työnantajan sosiaalikustannukset 50 %)
- markkinointi 1000 euroa
- voittoa omistajille (yleensä 5 % liikevaihdosta eli auton hinnasta yllä mainittujen kulujen päälle)

Yllä esitetyn listan perusteella kannattaa harkita vanhan auton "hävittämistä" itse. Jos annat sen vaihdossa, liikkeen pitää tienata molemmista autoista - sekä vanhasta että uudesta autostasi. Oikeudenmukaisuuden takia emme ole laskelmissa sisältäneet auton hintaan kunnostuskulujamme, jotka ovat puhtaasti asiakkaan eduksi.
Esimerkki kuluistamme: Jokaisen auton hintaan olemme sisältäneet vuokra säilytyshallistamme 12 euroa, vertaa lasipalatsin sadankertainen vuokrakulu.

Kaikki myyntiautomme ovat tieliikenteestä poistettuna jolloin ei turhaan tule vero- ja vakuutusmaksuja. Koeajaa saa ja pitää meidän koekilveillä. Konttoriaikana saa autot tieliikenteeseen vain omistajanvaihdoksen maksulla.

Tarvikkeet ja osat
Osien myynti perustuu pitkälti omaan tuontiin ilman välikäsiä. Näin samaa tai korkeampaa laatua saa jopa puoleen hintaan verrattuna perinteisiin tarvikeliikkeisiin. Vain paljon myyviä osia pidetään varastossa, muut osat saamme jopa seuraavana päivänä tukkuliikkeestä jolloin ei synny varastointikuluja yms.

Ota yhteyttä
Puh: 050-3432 481. Sähköposti: kim@kimsu.fi